Om oss

M&T Andersen

Velkommen til mogt.no!

M&T Andersen er et over 60 år gammelt firma, som tidligere primært solgte dameklær. Etter at den yngre generasjon Andersen har blitt mer involvert i butikken, har sortimentet endret seg deretter.

Vi holder til på Hamar, i hjertet av innlandet.

Etter stor etterspørsel fra dere kunder, er vi nå i gang med å starte nettbutikk. Vi er fremdeles i startfasen og kjører i første omgang ut en liten del av vårt sortiment for å sjekke at alle ledd fungerer optimalt.

Vi er en serviceinnstilt gjeng på M&T, som er opptatt av å skape kundetilfredshet og høy kundeverdi. For å kunne skape dette, må vi kjenne til deres behov og ønsker, Derfor ber vi dere komme med innspill om hva vi er gode på, hva som vi kan bli bedre på og hva dere savner.

Vi har et bredt utvalg av merker innen snow, skate og street. Spesielt har vårt utvalg av barnestørrelser eksplodert de siste årene.

Vi er antagelig den motebutikken i landet som har størst variasjon av kundergrupper. Høvdingen selv har opparbeidet et stort nettverk av faste kunder, som han har hatt i flere tiår. Han slipper ikke helt taket på dameklær. Så husk, du kan også ta med deg bestemoren din på handletur på M&T.

Det støtter opp vår visjon, nemlig det å være unike!

Vi har deg, som kunde, i fokus! Ved evt spørsmål :
Tlf: 625 23 300 (10 – 18, 10-19 torsdager)
E-post: post@mogt.no